DigiForum on Siemens Digital Industries Softwaren ratkaisujen ja palvelujen käyttäjien ja niiden käytöstä kiinnostuneiden teollisuustoimijoiden vuoden kärkitapahtuma Suomessa. DigiForum yhdistää päämiehet, alihankkijat, toimittajat ja oppilaitosverkoston päiväksi Tampere-talolle digitaalisen murroksen teemojen ympärille. Paikalla on huippuosaajat Suomesta ja maailmalta.

Tapahtuma kokoaa yhteen läpileikkauksen aamupäivän yhteisen osuuden lisäksi niin teollisen muotoilun, lisäävän valmistuksen ja piirustuksettoman valmistuksen osa-alueilta, kuin laskentasovelluksista, valmistusprosessien suunnittelua tukevista ratkaisuista ja valmistuksenohjaus- ja suunnitteluratkaisuistakin. Näiden keskiössä tarkastellaan digitaalista kaksosta niin prosessien, ratkaisujen kuin teknologiankin osalta. 

Paikka

 Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33101 Tampere

 

Ohjelma

08:00-09:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

 09:00-17:00 Päivän ohjelma

Päivän kulku

Ohjelma lähtee käyntiin kokoontumalla pääsaliin. Ohjelma jakaantuu sen jälkeen track-kohtaisesti kuuteen eri kokoustilaan.  Päivän lopuksi kokoonnutaan pääsaliin. Kahvitauot tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua näytteilleasentajien ratkaisuihin ständeillä. 

Agenda

Ohjelma alkaa keynote-puhujien esityksillä. Aamupäivän keynote-esitykset tarjoavat: 

• Juha Takkunen, CEO, IDEAL PLM

• Mats Friberg, Vice President & Managing Director, Nordic Operation, Siemens Digital Industries Software

• Matti Sommarberg, Dean of the Faculty of Management and Business, Tampere University

• Fredrik Ginman, Solution Manager,  Product Configuration and Lifecycle, Planmeca

 

Aamupäivän sessio päätetään paneelikeskustelulla ajankohtaisten teollisen digitalisaation teemoilla. Asiantuntijamoderaattorin vetämään paneelikeskusteluun osallistuvat keynote-puhujat. 

Iltapäivä tarjoaa näkemyksellisiä track-esityksiä. Tutustu niihin alempana.

Tapahtuman yhteenvedossa  Dan Watkins, Head of CAD/PLM, Aston Martin Redbull Racing kertoo terveiset Formula 1 -maailmasta ja PLM:n roolista moottoriurheilussa ja IDEAL PLM esittää IDEAL PLM:n henkilökunnan äänestämän Vuoden asiakkaan. 

 

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt

Jälki-ilmoittautumispaikkoja voi tiedustella osoitteesta marketing@ideal.fi.

Peruutukset

Tapahtuma on ilmoittauneille maksuton. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautuneilta, paikan päälle saapumatta jättäviltä IDEAL PLM pidättää oikeuden periä 50€ maksun. Jos olet estynyt tulemasta tapahtumaan mukaan, peruuta ilmoittautumisesi viimeistään maanantaina 27.1.2020 osoitteeseen marketing@ideal.fi.

Iltapäivä-trackit

Product Engineering

Product Engineering -track tarjoaa esityksiä uusista NX toiminnallisuuksista ja ainutlaatuisista suunnittelumenetelmistä, jotka mahdollistavat tuotetiedon tehokkaan hyödyntämisen myöhemmissä prosessivaiheissa.

Product Collaboration

Product Collaboration -trackissa käydään läpi uusimmat aiheet digitaalisen kaksosen elinkaaresta niin prosessien, ratkaisujen kuin teknologian osalta.

Engineering Simulations

Odotukset suunnittelu- ja tuotekehitysosastojen suuntaan ovat kasvaneet merkittävästi digitalisaation myötä. Nykytekniikka mahdollistaa paljon uutta, mutta samalla odotukset liittyen uusien tuotteiden ominaisuuksiin ovat kasvaneet merkittävästi. Engineering Simulations -track tarjoaa näkemyksiä näihin aiheisiin liittyen.

Manufacturing Ideation

Manufacturing Ideation- track esittelee valmistusprosessien suunnittelua tukevat ratkaisut sekä kokoonpano- että osavalmistuksen näkökulmista. Esimerkkien kautta osoitetaan miten digitaalisella valmistuksella ja siihen liittyvillä palveluilla voidaan tuottaa lisäarvoa.

Manufacturing Realization

Manufacturing Realization -trackin aiheina ovat valmistuksenohjaus ja -suunnittelu älykkään valmistuksen aikakaudella.

Mainstream

Mainstream-trackissa on tarjolla mielenkiintoisia asiakasesityksiä sekä nykyajan että tulevaisuuden tuotekehitykseen liittyen. Solid Edge tarjoaa kattavan ratkaisuportfolion, josta löytyy kasvupolku tarvittaessa asiakkaan syventäessä digitaalista murrostaan.

DigiForum 2019

Katso video viime vuoden tapahtuman tunnelmista.